Home
Home
Partybus en Touringcar
Drive-inshows
Kermis organistaie
(Nostalgische) kermis
Springkussens en spelen
Handelsbedrijf
Contact
Partybus en Touringcar
 

 

Onze party en feestbussen zijn ideaal voor feesten en partijen die net even langer mogen duren dan het feest zelf. Zodra u bent ingestapt kan het feest los barsten onder het genot van een stevig stukje muziek naar keuze en wij zorgen voor een lekker drankje aan boord wat het feest helemaal compleet maakt. Na uw feest nog fit en wakker? Geeft niks, op de terugweg gaat uw feest gewoon nog even door tot u thuis bent.

Onze bussen zijn werkelijk voor jong en oud en geschikt voor het vervoer van onder andere;

 
*Schoolreizen
*Berdijfsuitjes
*Bruiloften
*Verjaardagen
*Dagje uit
*Kroeg of discotheek
*Concerten
* In en Outdoor events


 
The Partyliner

 

De party begint al in de bus wanneer u een reis maakt met de Partyliner. Ook deze bus is geschikt voor het vervoer naar een feest of event maar natuurlijk kun je het feestje ook gewoon in de bus vieren. De Partyliner is uitgerust met een vette sound, verschillende lichtshows, toffe lasers en een rookmachine. We draaien alle muziek, van house tot Beethoven. Tijdens de reis is er volop koud bier en fris aanwezig en de Partyliner heeft 61 zitplaatsen. De partyliner is beschikbaar voor feesten en evenementen in binnenland.

 

 
The Babyboomer

The Babyboomer is grootendeels te vergelijken met The Partyliner en is ingericht voor het gebruik van 40 personen. Laat u verrassen door de vele gekleurde discolampen welke diverse lichtshows kunnen weergeven. Mede door de grootschalige geluidsinstallatie in deze bus is het een ideale bus voor alle soorten feesten en evenementen. Uiteraard is er in de bus ook een grote koelkast aanwezig waar een heerlijk koud drankje uit gekocht kan worden.Uw groep groter dan in deze bussen mogelijk? Geen probleem! We hebben eventueel de mogelijkheid om meerdere party bussen voor u te organiseren zodat u ook met een hele grote groep op stap kunt. Wij gaan ons de komende tijd bezig houden met het bouwen van een 3e partybus. Hoe de bus gaat heten en hoe hij eruit komt te zien houden we nog even als verrassing. Zodra de bus klaar is komt deze uiteraard op de site staan. 

Onze touringcars

 
Het is bij ons mogelijk om met een comfortabele touringcar te worden vervoerd. In alle soorten en maten en uiteraard naar uw wensen. De touringcars beschikken over zeer comfortabele stoelen welke ook in slaapstand verstelbaar zijn. In de meeste gevallen is ook een koffie en thee barretje aanwezig en een koelkast voor eventueel uw gekoelde producten. verder zijn de bussen voorzien van een toilet en DVD speler zodat u onderweg kan genieten van uw favoriete film of muziek DVD 
 


 

 

Als u nog luxer wilt reizen is dat bij ons ook geen probleem. Er is een mogelijkheid om met een VIP bus te reizen. Deze zijn uitgerust met gezellige zithoekjes die heerlijk comfortabele stoelen bevatten. In sommige gevallen is er ook internet aansluiting aanwezig. Deze VIP bussen zijn ideaal voor een zakenreis waarin ook heel goed vergaderd kan worden.

 

Home