Hoe wij werken

Het organiseren van een kermis gaat niet over één nacht ijs. Wij zijn er om u als klant te helpen.
Als eerste komen wij vrijblijvend bij u als klant op gesprek om de wensen door te nemen en de locatie te bekijken waar de kermis of enkele attracties moeten komen. Het zou bijzonder jammer zijn als u een hogere attractie heeft geboekt en deze er niet kan staan i.v.m. bijv. overhangende bomen, wat hier en daar nog wel eens problemen geeft. Wij meten daarom het gehele terrein voor u op en gaan dan kijken of we zoveel mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Als we alle maten en hoogtes hebben opgenomen, gaan we aan de slag met tekeningen van de attracties om te kijken of alle attracties de juiste aandacht krijgen. Zodat er geen opstoppingen ontstaan in het wandelend publiek enz. enz. Bent u het eens over het ontwerp en de attracties, dan ontvangt u als klant een vrijblijvende offerte. Als deze wordt goedgekeurd dan hoeft u eigenlijk niks meer te doen. Het enige wat wij dan nog van u vragen is het terrein waar de kermis of attracties moeten komen tijdig af te sluiten voor eventueel verkeer zodat onze mensen veilig de attracties op kunnen bouwen.
Naast onze eigen schitterende attracties draaien er in drukke tijden ook andere exploitanten met ons mee om zo onze klanten tevreden te houden en ze toch van een mooie attractie te kunnen voorzien. De meeste exploitanten die voor ons draaien zijn reizende mensen en wij vragen daarom aan onze klanten (indien nodig) of er een ruimte is om pakwagens en woongelegenheden van deze mensen te stallen in de buurt van uw evenement. De plaatsen moeten voorzien zijn van water en stroom welke op de woongelegenheden kunnen worden aangesloten (In de wintermaanden zullen wij en de exploitanten die extra voor ons draaien geen of nauwelijks woongelegenheden bij zich hebben).
Er zijn verschillende manieren van verhuur:

1. Volledig verhuur (indien attracties gratis moeten zijn voor publiek)
2. Gedeeltelijk verhuur (Indien er een ritprijs wordt gerekend welke nader bepaald wordt)

Openbaar aanbesteden kan ook. Als u ons opdracht geeft een kermis te organiseren plaatsen wij een advertentie in kermis vakbladen waar exploitanten via onze site een inschrijving kunnen doen. De soort en het aantal attracties worden na de inschrijving bepaald. Openbaar aanbesteden doen wij op bepaalde voorwaarden en hoofdzakelijk bij gemeenten of evenementen complexen. Het is zeer raadzaam om een aanbesteding zeer ruim van te voren te doen. Dit omdat de meeste kermissen in de wintermaanden worden aanbesteed voor het opvolgende jaar.

Uiteraard denken wij ook aan stroom en zullen zoveel mogelijk bij een evenement aanwezig zijn om alles in goed banen te leiden voor klant en exploitant. In de meeste gevallen hebben wij hiervoor een unit welke tevens dient als koffie wagen voor onze exploitanten. (met name in de wintermaanden)

Wij vragen de klant ten alle tijden rekening te houden dat buiten de draaidagen ook opgebouwd en afgebroken moet worden. Hierdoor kan het zijn, afhankelijk van de soort attracties, dat het terrein langer is afgesloten voor eventueel verkeer.