Kermisspelletjes

U bent bij ons zeker aan het juiste adres als het om kermissen gaat. Organiseert u een evenement en u wilt deze vergezeld hebben met een gezellige kermis of een enkele attractie? Wij kunnen het voor u leveren. Wij kunnen diverse kermisspelletjes bieden zoals bijvoorbeeld: Touwtje trek, bussengooien, eendjesvangen, derby race en lucky cranes.

Touwtje trek en bussen gooien

Natuurlijk vallen er bij ons ook leuke prijzen te winnen door leuke spelletjes te doen. Het Prijzenpaleis is onze touwtjetrek en bussengooi wagen. Deze 2 spelletjes zijn misschien wel 1 van de oudste spelletjes van kermis maar nog steeds erg populair. Het kan zomaar zijn dat u ons tegenkomt op een kermis maar uiteraard is deze wagen ook te huur voor evenementen en feestjes. Het leuke is….. U heeft natuurlijk altijd prijs!

Eendjesvangen

Ook hier zijn leuke prijzen te winnen en ook dit is een graag geziene attractie op de kermis. Bij ons is deze attractie ook te huur voor evenementen en feestjes. Door een aantal eendjes te vangen kunt u leuke prijzen verdienen. Denk hierbij aan een leuke knuffel of een stoere politie- of brandweerauto!

Derby Race

Deze attractie is afkomstig uit Duitsland, zit helemaal gebouwd op een Mercedes oldtimer-vrachtwagen en is nog volledig in originele staat zoals hij in 1970 werd gebouwd. U komt deze attractie nog vaak tegen op kermissen maar is ook te huur voor feest en evenement.

De paardenderby is een spannend gezelschapsspel, erg leuk voor jong en oud. Deelnemers racen tegen elkaar met paarden doormiddel van het rollen van een bal in gekleurde gaten. Wie het eerst bij de finish is heeft gewonnen en mag een prijs uitzoeken. De paardenderby is de voorloper van de welbekende kamelenrace.

Ballen vast…. Rollen maar!

Lucky Cranes

Het populairste behendigheidsspelletje van de kermis!

Wie denkt dat grijpkranen van deze tijd zijn heeft het mis. Al in de jaren 70 van de vorige eeuw was deze attractie al razend populair op de kermis

Lukt het om die mooie knuffelbeer te grijpen? Deze attractie is in de winter van ‘22/’23 helemaal gerestaureerd uiteraard met behoud van authenticiteit. U komt deze attractie regelmatig tegen op de kermis maar is bij ons ook te huur.